Onderwijs

Eerste bijeenkomst #4t2 groep Kennisnet

In het innovatieprogramma van Kennisnet worden de relevantie, haalbaarheid en toepasbaarheid van nieuwe ict-technologieën voor het onderwijs onderzocht. Dit doet Kennisnet niet alleen. Samen met een groep van 42 mensen uit de samenleving wordt er invulling gegeven aan de innovatieagenda van Kennisnet. Ik ben één van de 42 door Kennisnet uitgenodigde professionals. Ik vind het een uitdaging om  mede invulling te geven aan deze innovatieagenda en deel uit te maken van deze groep. 21 mei jl. was de eerste bijeenkomst met deze professionals. Tijdens deze kennismaking is een goede basis gelegd.

#4t2

Deze groep, #4T2 genaamd, bestaat uit onderwijsbestuurders, docenten, wetenschappers, kunstenaars, mediaprofessionals en ondernemers. Daarnaast zijn hier de ‘21 learners‘ aan toegevoegd. De aanwezige  chemie in deze interessante groep mensen kan Kennisnet goed helpen de bewegingen en trends op gebied van ict te duiden binnen een onderwijscontext. Samen met deze diverse groep innovatieve mensen is Kennisnet in staat een vertaling te maken naar actuele onderwijsvraagstukken.

Gedurende het  jaar komt #4T2 op verschillende momenten bij elkaar. Van deze bijeenkomsten wordt uitgebreid verslag gedaan op innovatie.kennisnet.nl.

Bron: Deels overgenomen van Kennisnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.